Hagetrening

Idag har vi trent i hagen igjen. Startet med hoppteknikk. Siden Fenris har en tendens til å satse for tidlig, er taktikken å sørge for at han er helt trygg på hoppepinnene. Skal derfor hele uka ha de liggende på hinderstøttene, og så ta de veldig gradvis opp.

Klarte å bare repetere 4 ganger. Virkelig vanskelig altså! Etterpå trente vi slalåm, og inngangene fra venstre begynner å sitte bedre. Flyttet på slalåmen litt hver gang han klarte inngangen, og da ble det ofte feil første gangen, så må gjøre mer av det.

Så trente vi på å sende rundt et hinder fra baksiden + begynte med svinge kort etter hinder. Jeg er så fantasiløs, så jeg endte med å kalle det check-check-check jeg også. Etterpå kom jeg på at jeg egentlig hadde bestemt meg for å si kjør når vi skal fram, mulig dette ligner for mye på check igjen? Når jeg brukte fram reagerte han på f lyden og trodde jeg sa Fenris til han hørte resten av ordet…

Helt til slutt trente vi på at han kunne kampe mens jeg slo med en hoppepinne i lufta. Hver gang han slapp leken tok jeg den bort, og han måtte touche pinnen for å starte igjen. Han ble bedre bare av den lille økten, så bør sikkert trene på dette så jeg til slutt kan dunke pinnen mot han uten at han blir redd.

Én kommentar

  1. Häftig träning med kamplek med hoppinne! Det låter som en jättebra idé!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: