Endelig bil!

Endelig har jeg fått bil her igjen 😀 Det betyr mer tur og trening! Toyota Yaris Verso (personbil!) ble det, en praktisk og lettkjørt bil! 😀

På torsdag trente vi på Skui, på starten på agility 2 banen i Tønsberg. Lassie tok selvsagt slalåminngangen på første forsøk denne gangen, og vi fikk også til føringen i starten bedre. Fenris tok også starten fint, men hang seg helt opp i feil slalåminngang, som bare var en klokka 1 inngang? Skal få satt opp hindrene på samme måte igjen på trening..

På fredag trente vi med Tone C på Konglungen, og satte opp framforbytteøvelsen til Greg hvor man trener på at hunden skal skjønne at den skal ta hinderet som er nærmest der du krysser foran. ( Positional cues ) Lassie og Fenris var veldig flinke, var verre med meg, vanskelig å flytte beina så raskt 😛 . Etter på satte vi opp en fartsbue med litt brå sving. Satte opp alle hindrene på forskjellige høyde, og det var interessant å se hvor forskjellig Lassie og Fenris løser det. Lassie har jo mye mer erfaring, og etter å ha revet ett hinder første gangen begge veier, løp han litt saktere på neste repetisjon, og deretter løp han raskt igjen uten riv. Fenris derimot forsøker bare å komme seg over de høye hindrene ved å satse så tidlig som mulig, så han hopper nesten bedre første gangen. Skal ikke gjøre det så vanskelig for han neste gang..

Før treningen var Tone og jeg på Ikea og kjøpte balanseleker til  hundene. Når jeg får Fenris til å takle den her bør han være klar for vippa:

Den her derimot syntes Fenris er mye kulere, så vi starter med den:


Det kommer nok til å ta tid å få Fenris til å gå opp på den også, så jeg får bare være tålmodig..

Til slutt ett bilde av den lille kosesauen

3 kommentar

  1. Gratulerer med bil!! Kjipt det der at ting alltid går bedre på trening enn konkurranse 🙂 Ikea ja, de har mye bra til hundetrening. Så Fanny brukte de der på en videosnutt, så kjempe artig ut. Har den første der, men den er gul 🙂

  2. Graturerer med bil :-))) Endlig så har du den friheten du trenger til å komme deg dit du vil når du selv vil :-)!

  3. Gratulerer så mye, så deilig!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: