Agilitytrening på Dikemark

I helgen var jeg på besøk hos Beate, sammen med mange andre fra Skuigjengen Kjempekoselig og morsomt 🙂

Ikveld trente vi på Dikemark. Startet med Fenris på banen under:
Først fokuserte vi på å holde yttersvinger. Først løp han mellom 3 og 4, men snart løste det seg, så jeg kunne ha stor sidelengs avstand og krysse foran ved 5. Tunnelen var blå, og han nølte ikke, men går ikke så raskt gjennom som han kan ennå heller..

Med Lassie gikk jeg 1-12 (hoppet over 10). Han gikk bra, men han tok innersvingen mellom 3 og 4 første gangen. Slalåminngangen gikk bra, og jeg gjorde også masse rart rundt slalåmen både i høyre og venstreslalåm uten at det dro han ut. Flink Lassie!

På neste bane trente jeg på mur, lengde og pølse med Fenris. Muren på mellomhøyde og lengden på full lengde gikk supert! Pølsa ble holdt litt oppe, og da gikk han fint gjennom den 😉

Lassie fikk trene på vippa i sving (som selvsagt ikke er noe problem på trening 😛 ), og stigefelt. Idag begynte han plutselig å tulle på sistnevnte, stoppet for tidlig flere ganger etter hverandre.. Rare dyret..Feilet han flere ganger etter hverandre, men han bare fortsatte, så måtte til slutt bare trene på nedgangen.

Ellers idag var jeg flink til å trene på ting som irriterer meg idag. Istedet for å bare unngå hundene Lassie og Fenris reagerer på, hadde jeg på GLer på begge to. Tok Fenris inn og trente han til å tåle at Eliver gikk på nabobanen. Han roet seg ned fint etter en stund, men på god avstand foreløpig 🙂 Gikk plutselig opp for meg at hovedgrunnen til at jeg ikke bruker GL mer er fordi jeg syntes det er litt flaut. Men som Catrine poengterte igår, det er jeg som skal leve med disse hundene i mange år framover, og ingenting blir jo bedre ved at jeg ikke trener på det.

Én kommentar

  1. Du og Fenris er blitt så dyktige! Det er gøy å se dere trene! God påske til deg + Fenris og Lassie!
    🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: